Bel voor vrijblijvend advies

(junior) vastgoedadviseur bedrijfshuisvesting

Vacature (junior) vastgoedadviseur bedrijfshuisvesting

Van de Wouw & Partners bedrijfshuisvesting is regionaal én landelijk actief in alle aspecten van commercieel vastgoed. Wij signaleren kansen, nemen initiatief en zijn een resultaatgerichte sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Dat doen we op onze eigen manier met passie voor het vak én met kennis van zaken. Hierbij maken we gebruik van onze ruime ervaring, marktkennis en netwerk.

Het team is op zoek naar een collega (junior) vastgoedadviseur. Waarom?

Omdat er veel werk is, we kansen zien en groeiambities hebben. En die willen we waarmaken! We zoeken een ambitieuze en gedreven junior vastgoedadviseur die samen met de rest van het team verantwoordelijk wordt voor de realisatie van onze commerciële doelen.

Wat vertel je tegen anderen over wat je bij ons doet?

Mijn focus ligt op sales; de bemiddeling (eigen acquisitie, relatiebeheer, het voeren van onderhandelingen, initiëren, acquireren en begeleiden van transacties) in bedrijfsmatig vastgoed en het uitbouwen van de regionale marktpositie van Van de Wouw & Partners. Wij zijn een professioneel makelaarskantoor dat in de volle breedte actief is in bedrijfsonroerend in Brabant. Ook adviseren wij landelijke (retail)organisaties. Als voorbeeld bemiddelden wij recent bij de verkoop van een benzinestation, zijn we verantwoordelijk voor de verhuur en verkoop van een nieuw winkelcentrum, realiseerden we enkele beleggingstransacties en adviseerden we een gemeente over de ontwikkeling van het nieuwe centrumplan. Onlangs heb ik nog geholpen bij de waardering van een monumentaal erfgoed i.v.m. de herontwikkeling van dit erfgoed.

Sinds 2015 voert Van de Wouw & Partners ook het commercieel en administratief beheer van Leerfabriek KVL in Oisterwijk en adviseert over de verhuur van de komende uitbreidingen.

Bij Van de Wouw & Partners hebben ze echt passie voor het vak en vinden ze een hoge kwaliteit van dienstverlening erg belangrijk. Ze verdiepen zich goed in de wensen van de klant voor het juiste advies en de juiste match. Ik leer hier ongelooflijk veel over bedrijfsonroerend goed en we maken veel plezier.   

Wie zoeken wij?

Een kandidaat met een afgeronde opleiding in de richting van vastgoed en makelaardij en/of bouwkunde/beheer die de praktische kant van het vak wil leren. Ervaring is welkom maar geen noodzaak. Wij geloven in ‘learning on the job’. Een gedreven- en leer-en nieuwsgierige instelling is voldoende. Wij staan open voor iemand die met een frisse blik ons team de nieuwste kennis en werkmethoden bijbrengt. Zakelijke kansen zien en daar werk van maken is iets wat je al hebt en bij ons verder kunt ontwikkelen. Het heeft onze voorkeur wanneer je eerder bij een grote(re) organisatie hebt gewerkt of er stage hebt gelopen en juist nú op zoek bent naar een kleiner kantoor waar je meer verantwoordelijkheid en vrijheid krijgt om je opgedane kennis en ervaring breder in te zetten. Je bent communicatief sterk en beweegt je makkelijk in verschillende netwerken.

Wat bieden wij jou?

Een leuke baan met marktconform salaris. Een prettige werkplek en dito collega’s in de oude gerenoveerde Leestenfabriek in Oisterwijk op loopafstand van het centrum en station van Oisterwijk. Je krijgt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen in een prettige, commerciële werkomgeving met leuke collega’s. Ook het volgen van aanvullende studies hoort tot de mogelijkheden.

Nieuwsgierig?

Stuur een mail naar info@vdwpartners.nl o.v.v. “sollicitatie junior vastgoedadviseur” en motiveer waarom het jou aantrekkelijk lijkt om bij Van de Wouw & Partners aan de slag te gaan. Stuur je CV uiteraard ook even mee. Heb je vragen? Bel gerust met Frank van de Wouw 06 – 222.07.067.