Bel voor vrijblijvend advies

Commerciële binnendienstmedewerker

Management assistentPACommerciële binnendienst (28-32 uur)  

Vertel jij maar hoe we jóuw functie gaan noemen. Jij doet waar je goed in bent; intern en extern communiceren, ondersteunen, organiseren en coördineren. Je faciliteert de collega’s van Van de Wouw & Partners Bedrijfshuisvesting en geeft hen de vrije ruimte om te makelen en nog meer aandacht te geven aan onze opdrachtgevers, daar zijn wij namelijk goed in! 

Jouw taken 

Je ondersteunt ons d.m.v. deskresearch ook vakinhoudelijk, je screent potentiële klanten, werkt taxaties, presentaties en huur- en koopovereenkomsten uit, administreert en agendeert acties uit het projectoverleg. Je zorgt voor een accurate administratie en facturatie van onze activiteiten en beheert het nieuwe CRM-systeem. Je krijgt van ons daarnaast de verantwoordelijkheid om ons bedrijf beter zichtbaar te maken, online en offline. Je organiseert en structureert alle bestaande vormen van onze communicatie en bent verantwoordelijk voor de dynamiek en vernieuwing daarvan. Het resultaat van je werk zal merkbaar moeten zijn door een grotere bekendheid van het bedrijf bij de doelgroepen van potentiële opdrachtgevers en een positief beeld van onze activiteiten en toegevoegde waarde daarvan.  

Je weet met speels gemak hoe je op de goede manier kunt communiceren via website en alle sociale media. Je bent vernieuwend en verrassend in je benadering van de markt.  

In dit alles trek je de verantwoordelijkheid automatisch naar je toe, ben je selfstarting en maakt jezelf voor óns onmisbaar. Dat is nodig want Van de Wouw & Partners wil verder groeien!  

Jouw profiel 

 •  MBO+/HBO werk- en denkvermogen; 
 •  Hands on mentaliteit; 
 •  Communicatief sterk in woord en schrift; 
 •  Daadkrachtig en energiek type, geïnteresseerd (in vastgoed) en nieuwsgierig; 
 •  Commercieel oog en kennis van sociale media (technologie) en inzet; 
 •  Georganiseerd, efficiënt en accuraat; 
 •  Sociaal en gezellig; 
 •  Maatschappelijk betrokken, actief in Midden-Brabant. 

Dit bieden we jou 

 • Veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid in een klein en betrokken team;  
 • Moderne en inspirerende werkruimte in Oisterwijk op struikelafstand van het station; 
 • Flexibele werktijden, martkconform salaris, iedere dag verse lunch, 25 vakantiedagen en een goed pensioen; 
 • De uitdaging om je eigen job verder vorm te geven en te werken binnen een commerciële omgeving. 

Van de Wouw & Partners bedrijfshuisvesting 

Van de Wouw & Partners (http://www.vdwpartners.nl) is een makelaarskantoor in commercieel vastgoed voor de regio Brabant en heeft als specialiteit de dienstverlening aan landelijk opererende organisaties die behoefte hebben aan ervaren ondersteuning in vastgoedzaken zoals bij expansie en huuronderhandeling. Wij zijn gevestigd in de voormalige Leestenfabriek in Oisterwijk.   

Interesse? Solliciteer dan voor 1 september as via info@vdwpartners.nl met jouw C.V. en korte motivatie. Heb je vragen? Stel ze gerust. Neem dan contact op met Frank van de Wouw via 06 – 22207067.