Bel voor vrijblijvend advies

Aanbod

Kreitenmolenstraat 66

BESCHIKBAAR

5071 BH UDENHOUT


Afbeeldingen


Omschrijving

Omschrijving
Kreitenmolenstraat 66 – te Udenhout

Winkelruimte gelegen aan de Kreitenmolenstraat, dé doorgaande straat van Udenhout, midden in de dorpskern. Daarnaast op enkele minuten van de N65 gelegen, de verbindingsweg tussen ‘s-Hertogenbosch-Tilburg-Eindhoven.
De straat heeft een gevarieerd winkelaanbod; drogisterij, kledingwinkels, bakker, slager, fietsenwinkel, bloemisterij en tal van horecagelegenheden.

Goed bereikbaar, Udenhout is op korte afstand gelegen aan de A/N65 (Tilburg-Den Bosch) en de A58 (Breda-Tilburg-Eindhoven). De Kreitenmolenstraat is tevens opgenomen in het openbaar vervoer netwerk.

OPPERVLAKTE
335 m² VVO
De winkelruimte heeft een frontbreedte van ca. 18 meter met centraal hierin de entree. Het verkoopvloeroppervlakte is nagenoeg vierkant en heeft een oppervlakte van ca. 335 m2 en ca. 92 m2 aan opslagruimte met keuken en sanitair.
Achterin de winkel een vergunde vuurwerkbunker.

HUURPRIJS
€ 39.999,- per jaar exclusief BTW

HUURTERMIJN
In overleg met Verhuurder.

BESCHIKBAAR PER
in overleg met Verhuurder/per direct.

BETALINGSTERMIJN
Per maand vooruit te voldoen.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs wordt, voor onderstaande indexering na het eerste huurjaar opgetrokken naar € 100,– per m2 per jaar en na het tweede huurjaar naar € 110,– per m2 per jaar.

INDEXERING
De huurprijs wordt jaarlijks per de huuringangsdatum, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, aangepast op basis van de wijzigingen van het consumentenprijsindexcijfer (CPI) alle huishoudens (2015=100), zoals deze wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, conform ROZ model (Raad voor Onroerende Zaken), model 2012.

ZEKERHEID
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting inclusief servicekosten.

PARKEREN
Er zijn 10 parkeerplaatsen op eigen terrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
In de huidige staat

SERVICEKOSTEN
n.v.t.

VOORBEHOUD
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.


Kenmerken

Oppervlakte
427 m2
Soort
Winkelruimte
Prijs
€ 39.999,-

Contactpersonen