Bel voor vrijblijvend advies

Aanbod

Dorpsstraat 26

VERHUURD

5061 HL Oisterwijk


Afbeeldingen


Omschrijving

DORPSSTRAAT 26A TE OISTERWIJK

Centraler in het gezellige winkelgebied van Oisterwijk kunt u niet gevestigd zijn. Op deze toplocatie tussen de belangrijkste trekkers komt een ruime winkel beschikbaar achter een nieuwe en frisse gevel.
Oisterwijk is een trekpleister voor regiobezoekers die op zoek zijn naar sfeer, mooie winkels en gezellige horeca of gewoon efficiënt boodschappen willen doen. In Oisterwijk gebeurt het. Er is een actief centrummanagement en er zijn regelmatig evenementen waar horeca en winkeliers samen zorgen voor een aantrekkelijk centrum. Op donderdag is er een weekmarkt die consumenten uit de verre omgeving trekt.

In de directe omgeving zijn bekende landelijke retailers gevestigd zoals Shoeby, Etos, Bruna, Kruidvat, Zeeman en Esprit. Verder zijn er diverse lokale/regionale succesvolle winkels zoals Ter Horst van Geel Mode, Llaud Fashion, De Heren van Oisterwijk mannenkleding, Store3, Mignon Juwelier en Boekhandel Oisterwijk.

OBJECT
Winkelruimte.

OPPERVLAKTE
circa 400 m².

PUIBREEDTE
Circa 8 meter

HUURPRIJS
Op aanvraag.

HUURTERMIJN
5 jaar.

BESCHIKBAAR
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

VERLENGINGSPERIODE
Steeds 5 jaar.

BETALINGSTERMIJN
Per maand vooruit te voldoen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2006=100), voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

HUUROVEREENKOMST
Standaard huurovereenkomst conform het ROZ model (Raad voor Onroerende Zaken) voor winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art.7:290 BW, model 2022.

ZEKERHEID
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting inclusief eventuele servicekosten.

BESTEMMING
Detailhandel (Centrum Oisterwijk, enkelbestemming Centrum – 9).

PARKEREN
Ruim voldoende betaalde parkeergelegenheid in de directe omgeving.

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco voorzien van nieuwe pui

VOORBEHOUD
Goedkeuring eigenaar.


Contactpersonen