Bel voor vrijblijvend advies

Aanbod

Almystraat 12

BESCHIKBAAR

5061 PA OISTERWIJK


Afbeeldingen


Omschrijving

ALMYSTRAAT 12 – OISTERWIJK

Bent u op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor uw bedrijf in een levendige locatie zoals Oisterwijk?
Dit monumentale pand biedt een unieke kans om uw bedrijf te vestigen op een locatie die niet alleen functioneel is, maar ook een inspirerende omgeving biedt. De combinatie van historische charme en moderne voorzieningen maakt dit pand tot een aantrekkelijke keuze voor ondernemers die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Dit veelzijdige pand is buitengewoon geschikt voor diverse professionele doeleinden, variërend voor ambachtelijke bedrijven, tot aan sportruimte, horeca en cultuur en ontspanning. Op de begane grond zijn momenteel twee multifunctionele ruimtes beschikbaar met een oppervlakte van 488 m² en 233 m².

Op het KVL terrein zijn meerdere bedrijven gevestigd die samen werken en elkaar inspireren. Robèrt van Beckhoven is daar een van, gevestigd met een bakkerij in hetzelfde gebouw. Het voormalige Ketelhuis van Leerfabriek KVL in Oisterwijk is getransformeerd tot Work In Brew: een unieke locatie waar werken, horeca én een bierbrouwerij hand in hand gaan. Een aantal voorbeelden van de diversiteit aan mogelijkheden op deze locatie.

De ligging van Almystraat 12 is goed. Het complex is gelegen nabij het centrum van Oisterwijk en op loopafstand van de station (met een goede verbinding met CS Tilburg-Breda-Eindhoven). Bovendien is de KVL uitstekend bereikbaar vanaf de N65 (Den Bosch-Tilburg).

OPPERVLAKTE
Ruimte A: 488 m² VERHUURD
Ruimte B: 233 m²

HUURPRIJS
Op aanvraag.

DATUM OPLEVERING
In overleg.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar.

BETALINGSTERMIJN
Per maand vooruit te voldoen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100, voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

ZEKERHEID
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting inclusief servicekosten.

OPLEVERINGSNIVEAU
In overleg.

PARKEREN
Openbaar parkeren.

BESTEMMING
Gemengd.

VOORBEHOUD
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.


Kenmerken

Oppervlakte
233 m2
Soort
Winkelruimte
Prijs
Prijs op aanvraag

Contactpersonen