Bel voor vrijblijvend advies

Aanbod

Koningsoord 70

BESCHIKBAAR

5057 DK BERKEL-ENSCHOT


Afbeeldingen


Omschrijving

Koningsoord 70 – Berkel-Enschot (Winkelcentrum Koningsoord)

Een uitstekende kans voor ondernemers die op zoek zijn naar een ideale locatie voor hun winkel. Deze ruimte van 103 m2 bevindt zich in het bruisende winkelcentrum Koningsoord in Berkel-Enschot, omgeven door een dynamische mix van winkels en voorzieningen.
In het winkelcentrum zijn drie grote supermarkten (Albert Heijn, Aldi, Jumbo) gevestigd. Daarnaast biedt het winkelcentrum plaats aan landelijke, regionale en lokale ondernemers. Onder andere Kruidvat, Mitra, Jola Mode en Zuivelhoeve hebben zich hier gevestigd.

Het winkelcentrum beschikt over een riante, openbare parkeergelegenheid op het maaiveld met maar liefst ruim 600 gratis parkeerplaatsen. De parkeerplaatsen zijn rondom het winkelcentrum gesitueerd, het grootste gedeelte direct aansluitend op de gebiedsontsluitingsweg ten westen van het winkelcentrum. Het winkelcentrum kent een goede bereikbaarheid.

Bij het winkelcentrum is het monumentale klooster Koningsoord gelegen, wat volledig is gerenoveerd, gemoderniseerd en uitgebouwd. Het klooster biedt nu o.a. plaats aan starters- en seniorenwoningen, een bibliotheek, restaurant Hemels en cultureel centrum De Schalm. Verder ligt het gezondheidscentrum met apotheek en huisartsen bij het winkelcentrum. Totaal voorziet Koningsoord circa 800 woningen. Doordat architectuur en openbare inrichting zijn afgestemd op de omgeving en het klooster, is er een uniek project in de regio ontstaan. Volgens gevestigde winkeliers neemt het consumenten bezoek de laatste tijd snel toe, wat ook te maken heeft met het groeiend aantal nieuwbouw woningen in de directe omgeving.

Koningsoord nummer 70 is een ruime unit, gelegen op een herkenbare hoeklocatie van het winkelcentrum. Deze mooie ruimte ligt tussen Aards eetbar en wijnwinkel, Boxx Men Store en Kyckoord horen en zien.

OPPERVLAKTE
103 m² BVO

HUURPRIJS
€ 24.000,- per jaar exclusief BTW

HUURTERMIJN
In overleg met Verhuurder.

BESCHIKBAAR PER
in overleg met Verhuurder.

BETALINGSTERMIJN
Per maand vooruit te voldoen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100), voor het eerst één jaar na ingangsdatum huurovereenkomst.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, conform ROZ model (Raad voor Onroerende Zaken), model 2012.

ZEKERHEID
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden betalingsverplichting inclusief servicekosten.

BESTEMMING
‘Centrum’ volgens het vigerende bestemmingsplan ‘Koningsoord Berkel-Enschot 2017’, functieaanduiding ‘horeca tot en met categorie 2’

Deze bestemming laat onder andere detailhandel en dienstverlening toe

PARKEREN
Gratis parkeren op openbaar terrein, ruim 600 parkeerplaatsen op maaiveld niveau

OPLEVERINGSNIVEAU
Huidige staat voorzien van pantry en toilet

SERVICEKOSTEN
Servicekosten, promotiekosten (ten behoeve van de winkeliersvereniging) en parkeerbijdrage van toepassing (circa €9,- per m2 BVO per jaar ex BTW)

BIJZONDERHEDEN
Horeca, zoals bij de bestemming aangegeven, mogelijk met voorbehoud goedkeuring VVE

VOORBEHOUD
Goedkeuring eigenaar/verhuurder.


Kenmerken

Oppervlakte
103 m2
Soort
Winkelruimte
Prijs
€ 233,-

Contactpersonen