Bel voor vrijblijvend advies

Assistent makelaar (binnendienst)

 

Assistent makelaar 

(16 – 24 uur | o,6 fte)(binnendienst)

Wie zijn wij

Van de Wouw & Partners bedrijfshuisvesting is regionaal én landelijk actief in alle aspecten van commercieel vastgoed. Wij signaleren kansen, nemen initiatief en zijn een resultaatgerichte sparringpartner voor onze opdrachtgevers. Dat doen we op onze eigen manier met liefde en passie voor het vak én met kennis van zaken. Hierbij maken we gebruik van onze ruime ervaring en brede netwerk waar we een goede reputatie hebben. We geloven er in dat je als team meer kunt bereiken dan alleen. Daarom delen we graag onze kennis en geven alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Ons team is op zoek naar een assistent makelaar. Waarom?

Omdat er veel werk is, we altijd kansen zien en groeiambities hebben. En die willen we waarmaken! We zoeken een enthousiaste persoonlijkheid die samen met de rest van het team verantwoordelijk wordt voor de realisatie van onze doelen. Jij doet waar jij goed in bent; ondersteunen, organiseren, administreren en coördineren, intern en extern communiceren. Je faciliteert daarmee de groei van Van de Wouw & Partners Bedrijfshuisvesting en geeft ons de vrije ruimte om te makelen en nog meer aandacht te geven aan onze opdrachtgevers, daar zijn wij namelijk goed in!

Wat vertel je tegen anderen over wat je bij ons doet? 

Bij Van de Wouw & Partners ben ik verantwoordelijk voor de commerciële en administratieve ondersteuning. Ik stel o.a. informatiemateriaal, koop- en huurovereenkomsten op. Daarnaast bereid ik taxaties voor en werk deze naderhand uit. Soms verzorg en begeleid ik een bezichtiging. Daarnaast zorg ik ervoor dat ons bedrijf online en offline goed zichtbaar is. Hiervoor onderhoud ik o.a. de website en onze sociale mediakanalen.  

Verder ondersteun ik de makelaars d.m.v. deskresearch ook vakinhoudelijk, screen ik potentiële klanten, werk ik presentaties uit, administreer en agendeer ik acties uit ons projectoverleg. Ik zorg voor een accurate administratie en facturatie van al onze activiteiten en maak een slag in onze automatisering. Samenvattend: ík zorg ervoor dat alles op kantoor soepeltjes loopt!

Bij Van de Wouw & Partners hebben ze echt passie voor het vak en vinden ze een hoge kwaliteit van dienstverlening erg belangrijk. Ze verdiepen zich goed in de wensen van de klant voor het juiste advies en de juiste match. Ik vind het erg fijn hieraan mijn bijdrage te leveren.

Wie zoeken we?

Onze ideale kandidaat heeft een gunfactor, is sociaal en gezellig. Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau en ervaring binnen de (woning)makelaardij. Je hebt de opleiding A-RMT afgerond of bent bezig met K-RMT. Je trekt de verantwoordelijkheid automatisch naar je toe, bent selfstarting, ondernemend, ziet kansen en maakt jezelf voor óns onmisbaar. Je bent secuur in je werk – kwaliteit gaat voor kwantiteit. Problemen zijn voor jou uitdagingen die je kunt oplossen. Je bent maatschappelijk betrokken/actief in Midden-Brabant.

Wat bieden wij jou?

Een leuke baan met marktconform salaris. Een prettige werkplek en dito collega’s in de oude gerenoveerde Leestenfabriek in Oisterwijk, achter het station en op loopafstand van het centrum. Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, voor eigen initiatieven en verantwoordelijkheid in een klein, informeel, ambitieus bedrijf.

Nieuwsgierig?

Stuur een mail naar info@vdwpartners.nl o.v.v. “sollicitatie assistent makelaar” en motiveer waarom het jou aantrekkelijk lijkt om bij Van de Wouw & Partners aan de slag te gaan. Stuur je CV uiteraard ook even mee.

Heb je vragen? Bel gerust met Frank of Lotte via 013 – 5230507.