Bel voor vrijblijvend advies

(Afstudeer)stagiair (commercieel) Vastgoed & Makelaardij

(Afstudeer)stagiair (commercieel) Vastgoed & Makelaardij

Leer en ervaar wat je echt leuk vindt aan je studie!

Je volgt een brede studie die je opleidt voor veel kanten van het vastgoedvak. Die hele breedte vind je alleen terug bij een allround makelaarskantoor. Hier krijg je de kans om in de dagelijkse praktijk de theorie toe te passen. Je krijgt echte verantwoordelijkheid en kunt dus in korte tijd grote stappen maken. 

Wie zijn wij? 
Wij zijn een allround makelaarskantoor gevestigd in Oisterwijk, met een landelijke focus op commercieel onroerend goed. Wij zijn gespecialiseerd in de (aan)huur en (ver)koop van onroerend goed, heronderhandelingen van huurovereenkomsten, advies en beheer van vastgoedprojecten. Wij doen dat met onze brede en jarenlange ervaring op deze vakgebieden.
Opdrachtgevers waarderen onze professionaliteit en betrokkenheid. Ze krijgen bij ons een partner in vastgoedzaken die investeert in een relatie voor de lange termijn, modern, zakelijk en integer. Onze opdrachtgevers zijn eigenaren van vastgoed, beleggers, ontwikkelaars, gemeenten en gebruikers/huurders. Ons werkgebied is landelijk met een nadruk op het zuiden van Nederland.

Wie zoeken wij?
We zoeken een nieuwsgierige, ambitieuze en gedreven stagiair. Iemand die met een frisse blik ons team de nieuwste kennis en werkmethoden bijbrengt. Zakelijke kansen zien en daar werk van maken is iets wat je al hebt en bij ons kunt ontwikkelen.
We nemen de tijd om je te begeleiden en voelen ons verantwoordelijk voor jouw leertraject. In overleg bespreken we een actueel onderwerp Vanwege de korte lijnen zijn we nauw betrokken bij jouw leerproces, coachen we je en krijg je constant feedback. In ruil daarvoor nemen wij je mee in de wereld van aan- en verhuur, aan- en verkoop, taxaties en beheer van commercieel vastgoed.

Wat bieden wij jou?
Een leuke en leerzame stage, een maandelijkse stagevergoeding, leuke collega’s en een fantastische werkplek in een nieuw hip en duurzaam kantoor achter het station. Je kunt bij ons beginnen in september maar een andere datum is ook bespreekbaar. Nieuwsgierig? Stuur een mail naar info@wouwbedrijfshuisvesting.nl o.v.v. “sollicitatie (afstudeer)stage” en leg uit waarom het jou aantrekkelijk lijkt om bij Wouw Bedrijfshuisvesting als stagiair aan de slag te gaan. Stuur meteen ook even je CV mee. Heb je vragen? Bel gerust met Frank van de Wouw 06 – 22 20 70 67.